BARKARBY – TEAMLEADER (för dig över 20 år)

Om JumpYard
Vår första park i Sverige, JumpYard Barkarby, invigdes 2017 och redan från start kunde vi erbjuda fler aktiviteter än bara trampoliner.

Efter JumpYard Barkarby har vi öppnat fler parker i Sverige och Danmark och har just nu 11 parker.

Framgången består förstås i människors förtjusta inställning till rörelseglädje! En annan viktig framgångsfaktor är vår personal – med fokus på gästupplevelse, flexibilitet och inspiration ger de gästerna valuta för inträdet sju dagar i veckan året runt. Ni söker vi en Team Leader till vår park i Barkarby. Vill du bli en del av JumpYard och ha #seriouslyfun tillsammans med oss?

Om rollen:
Tycker du som vi, att jobbet ska vara #seriouslyfun? Är du bra på att fixa det kunderna vill ha? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö? Trivs du med att inspirera och utveckla yngre personal?
Då är kanske rollen som Team Leader på JumpYard är rollen för dig?

I rollen som Team Leader på JumpYard Barkarby håller du ordning på arbetsplatsen och gör saker lite bättre varje dag.  Du har kanske tröttnat på ett ”vanligt” restaurang-, butiks-, eller hotelljobb och vill jobba mer med service i en aktivitetsmiljö.

Vi erbjuder en tjänst som Team Leader, med sysselsättningsgrad enligt överenskommelse, som ska ansvara för vår dagliga verksamhet i ett team med Platschefer och ytterligare Team Leaders. Parkupplevelsen, tekniskt underhåll, gästers säkerhet, café, reception och kalas är delar av dina arbetsområden.

Du är del av ledningsteamet och rapporterar till våra Platschefer på JumpYard Barkarby. Vi önskar att rollen tillträds snarast möjligt.

Om dig
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av arbetsledande roll och är van vid att hantera höga kundflöden. Du ska gilla att ta hand om kunder och få dem att känna sig lite extra hemma hos oss, du ska även tycka att det är kul att leda och utveckla ung personal. Du behöver ta säkerhet på största allvar och gilla att jobba med underhåll. Då vår verksamhet är övervägande kvälls- och helgbelagd ser vi att du trivs med att jobba varierande arbetstider inkl. regelbundna helger. Om du har erfarenhet av gymnastik, trampolin eller liknande aktiviteter är det så klar meriterande, men det är absolut inget krav.

Tjänsten på JumpYard Barkarby tillträds snarast möjligt och sysselsättningsgrad kan vi komma överens om.
Avtalsenlig lön.

Märk ansökan med “Team Leader Barkarby”
Välkommen med din ansökan – rekrytering sker löpande

Med vänlig hälsning JumpYard Team

Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi accepterar PDF och DOC