Barkarby – Yarder. Trampolin, Café och Reception (Deltid/Extra). För dig över 16 år.

Om JumpYard
Vår första park i Sverige, JumpYard Barkarby, invigdes 2017 och redan från start kunde vi erbjuda fler aktiviteter än bara trampoliner.

Efter JumpYard Barkarby har vi öppnat fler parker i Sverige och Danmark och har just nu 11 parker.

Framgången består förstås i människors förtjusta inställning till rörelseglädje! En annan viktig framgångsfaktor är vår personal – med fokus på gästupplevelse, flexibilitet och inspiration ger de gästerna valuta för inträdet sju dagar i veckan året runt. Ni söker vi ”Yarders” (värdar) till vår park i Barkarby. Vill du bli en del av JumpYard och ha #seriouslyfun tillsammans med oss?

Om rollen:
Tycker du som vi, att jobbet ska vara #seriouslyfun? Är du bra på att fixa det kunderna vill ha? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö?
Då är kanske rollen som ”Yarder” på JumpYard är rollen för dig?

Vi söker nu ”Yarders” som kan hjälpa oss på vardagkvällar, helger och lov vid behov. Som ”Yarder” arbetar du på alla stationer som i parken, café, reception och kalas.
Du ser till att gästupplevelsen är på topp och är en viktig del av intrycket våra kunder får av JumpYard.

Om dig
Vi söker dig som kan bidra med det där lilla extra och har känsla för service. Har du något eller några års erfarenhet av trampolin, gymnastik, parkour eller café och restaurang är det ett plus. Från 16 år och uppåt.

Tjänsten på JumpYard Barkarby gäller deltid/extra vid behov. Märk ansökan med “Yarder JumpYard Barkarby”.

Välkommen med din ansökan – rekrytering sker löpande

 

Med vänlig hälsning JumpYard Team

Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi accepterar PDF och DOC