Kristianstad – Team Leader ”park” (för dig över 20 år)

Kristianstad – Team Leader ”Park”

Har du en bakgrund inom gymnastik, trampolin eller parkour? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö? Är du över 20 år? Trivs du med att inspirera och utveckla yngre personal? I rollen som Team Leader håller du ordning på arbetsplatsen och gör saker lite bättre varje dag. Du har kanske tröttnat på ett ”vanligt” restaurang- eller hotelljobb och vill jobba mer med service i en aktivitetsmiljö. Då har vi ett jobb som passar dig!
Vi söker en hel- eller deltidsanställd Trampolinchef som ska ansvara för all vår verksamhet på, i och under trampolinerna i vår park. Denna tjänst går alltså inte att kombinera med heltidsstudier. Du ansvarar för både utveckling och drift av erbjudanden (t.ex. våra trampolinskolor), personal och utrustning. Du blir en del av ledningsteamet och rapporterar till vår platschef.
Vi söker dig som har erfarenhet inom trampolin eller relaterade områden, som utövare eller instruktör. Erfarenhet från ett serviceyrke är meriterande, men viktigast är att du brinner för det du gör. Tjänsten på JumpYard Kristianstad gäller hel- eller deltid.
Märk ansökan med “Team Leader Trampolin Kristianstad”. Välkommen med din ansökan – rekrytering sker löpande.
Med vänlig hälsning JumpYard Team

Bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi accepterar PDF och DOC