Företagsevent i Örebro

Boka in ett oförglömligt företagsevent hos Gokart by JumpYard! Hos oss kör ni elektriska gokarts på en bana som sträcker sig över två våningar. 

Företagsevent, kickoff & AW i Örebro

Hos oss kan ni ha roligt tillsammans med kollegorna i en fartfylld miljö. Våra gokarts är sköna att köra och vår bana, i två våningar, är något utöver det vanliga. Kontakta oss på info.orebro@jumpyard.se för bokning så tar vi fram en lösning som passar just er grupp.  

Funrace, Bigrace, megarace eller unikt upplägg?

FunRace, BigRace eller MegaRace? Vilket gokartrace passar er bäst? Är ni 6-9 personer kan ni boka online. Är ni fler går det bra att maila oss på info.orebro@jumpyard.se för bokning. 

Besök vår trampolinpark tillsammans med kollegorna

Börja er kickoff eller företagsevent med ett gokartrace och utforska sedan vår trampolinpark tillsammans. Se chefen svettas i ninjabanan och kollegan briljera på klätterväggen. Maila oss så på info.orebro@jumpyard.se så hjälper vi er att ta fram ett paket som passar just er. 

Ät gott hos oss

Vi har god mat, fika och drycker i vårt café. Vi samarbetar med den populära restaurangen Västra Tornet och kan därför även erbjuda lunchbuffé och förbeställd à la carte.

Pizzabuffé
Ät så mycket pizza ni orkar för bara 80 kr/person!

God lunchbuffé
Måndag-fredag erbjuder vi en populär lunchbuffé kl. 11-14. Den behöver ni inte förboka.

Lyxig à la carte
Lördagar-söndagar kan ni förboka à la carte till middag. Välj mellan kött, fisk eller vegetariskt. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!