KÖR GOKART PÅ NÄSTA MÖHIPPA I ÖREBRO

Överraska den blivande bruden med att köra gokart på en bana som sträcker sig över två våningar! 

En perfekt möhippa-aktivitet i Örebro för den som gillar fart!

Håller ni på att planera en möhippa, kanske letar ni efter roliga möhippa-aktiviteter ni kan göra i Örebro? Hos oss kan ni utmana den blivande bruden på olika typer av race på gokartbanan. Vägg i vägg med vår gokart ligger vår trampolinpark där ni kan boka in er på en femkamp eller utforska parken på egen hand. I vår park kan ni, förutom att hoppa trampolin, klättra på våra klätterväggar, ta er fram i ninjabanan eller åka SkyRider.

Funrace, Bigrace, megarace eller unikt upplägg?

FunRace, BigRace eller MegaRace? Vilket gokartrace passar er bäst? Är ni 6-9 personer kan ni boka online. Är ni fler går det bra att maila oss på orebro@jumpyard.se för bokning. 

Kombinera gokart med ett besök i vår trampolinpark

Varför inte köra ett gokartrace och sedan fortsätta i vår trampolinpark? Låt bruden kämpa i ninjabanan eller på klätterväggen. Maila oss så på orebro@jumpyard.se så hjälper vi er att ta fram ett paket som passar just er. 

Ät gott hos oss

Vi har god mat, fika och drycker i vårt café. I samarbete med Restaurang Rice and Noodles så erbjuder vi även en thaibuffé i våra lokaler.

Pizzabuffé
Ät så mycket pizza ni orkar för bara 115 kr/person!

Thaibuffé
Samarbete med Restaurang Rice and Noodles – thaibuffé för 189kr kr/pers.  (minimum 15 personer, vid mindre sällskap kan vi erbjuda portioner).

Lyxig à la carte
Lördagar-söndagar kan ni förboka à la carte till middag. Välj mellan kött, fisk eller vegetariskt. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!