Gokart hos JumpYard i Örebro

Vi tycker att gokart är grymt roligt, så pass kul att man vill köra året runt såklart – och det kan du göra hos oss! Vår gokart kör du inomhus och alla våra gokarts drivs av el, så du slipper avgaser och motorljud. Vi har dessutom byggt banan i två våningar vilket ger en mycket roligare upplevelse. På Gokart By JumpYard kan du köra drop-in race eller boka olika typer av race för grupper. Blir du hungrig eller sugen på fika finns ett schysst café med mat och dryck.

Vi vill att alla ska hitta sin egen utmaning oavsett ålder och vi tror att alla kan ha kul hos oss. Vår ambition är att barn, unga, familjer och vänner inspireras till aktivitet, lek och rörelse. Gokart By JumpYard är en del av JumpYard Örebro, och banan ligger precis bredvid trampolinparken.

JumpYard Örebro, Skomaskingatan 2, 702 27 Örebro.

Passa på att kombinera gokart med olika former av trampolinhoppning i parken intill – vi garanterar en svettig, och rolig dag hos oss!

Välkommen till oss 
Mvh teamet på Gokart By JumpYard

Flera olika framgångsfaktorer

Vår första park i Sverige, JumpYard Barkarby, invigdes 2017 och redan från start kunde vi erbjuda fler aktiviteter än bara trampoliner. Med gym, minigolf och golfsimulatorer blev det en given succé. Parken har dessutom en rekordstor main court, vilket gör att alla får plats, även på en regnig helg då trycket är stort.

Framgången består förstås i människors förtjusta inställning till studsmattor, och att de dessutom kan besöka oss oavsett väder – vi finns alltid där som en kul aktivitet efter skolan eller på helgen. Vi hade från början underskattat barnens vilja till att fira födelsedagar hos oss – och vi är nu otroligt stolta över att titulera oss en de största kalasfixarna, med tusentals nöjda kalasdeltagare per år.

En annan viktig framgångsfaktor är vår personal – med fokus på gästupplevelse, flexibilitet och inspiration ger de gästerna valuta för inträdet sju dagar i veckan året runt. Personalen finns alltid tillgänglig och hjälper gärna till med tips och tricks i parken. Utöver gästupplevelsen är säkerhet en grundstomme i vår verksamhet. Vi kompromissar inte med säkerheten och vi uppfyller branschens krav och standarder.